GIẢI BÀI TẬP TIẾNG ANH 8 UNIT 7

Bài tập Unit 7 lớp 8 Pollution có đáp án

quartetpress.com xin gởi đến chúng ta Bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 8 bắt đầu Unit 7 Pollution tất cả đáp án được sưu tầm và đăng tải tiếp sau đây sẽ là nguồn tài liệu bổ ích cho các bạn nâng cao kiến thức và kỹ năng Từ vựng - Ngữ pháp giờ đồng hồ Anh Unit 7 Pollution kết quả học tập, chuẩn bị tốt nhất cho các bài học cũng như các bài kiểm tra hay bài thi về sau. Chúc các bạn học tập đạt hiệu quả!

I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently.

Bạn đang xem: Giải bài tập tiếng anh 8 unit 7

1. A. PancakeB. SurfaceC. SituationD. Tasty
2. A. FamilyB. GroceryC. TryD. Happy
3. A. BusinessB. HumidC. MusicD. Community
4. A. CheapB. PleaseC. SpeakD. Area
5. A. DeliciousB. ConcernC. PriceD. Parcel

II. Arrange these words khổng lồ the suitable column:

grocery store, backpack, wrist watch, drug store, haidresser’s, wallet, cultural house, pocketwatch, purse, shopping mall, rope, paper

PlaceThings lớn buy

III. Choose the best answer lớn fill in the blank.

1. How long ..........Jane ? –Since she was a child.

A.do you know

B.did you know

C.had you know

D.have you known

2. Although it will be more...to shop in the new mall, some people in the neighborhood are nothappy

A.comfortable

B.inconvenient

C.difficult

D.different

3. There were a lot of people on the bus. It was ............than usual.

A.as crowded

B.more crowded

C.so crowded

D.much crowded

4. The shirt is ..........as that one.

A.as expensive

B.expensive

C.the same expensive

D.more expensive

5. Mary looks............her mother.

A.as

B.the same

C.like

D.as same as

6. My neighbor.......to me ........more than two months.

A.didn’t talk/ since


B.doesn’t talk/ for

C.hasn’t talked/for

D.haven’t talked/for

7. She ..........time to bởi any shopping.........last Sunday.

A.doesn’t have/ since

B.hasn’t had/ for

C.hasn’t had/ since

D.didn’t have/for

8. John...........for 3 jobs.........he left school last year.

A.had applied/ since

B.applied/ since

C.has applied/ for

D.has applied/ since

9. I .........to the office every day last week.

A.drove

B.drive

C.have drived

D.had drived

10. Look at Tom’s suit. Is it ...........mine?

A.the same style that

B.the same style than

C.the same style as

D.as same as

11.The ........of the small stores in the neighborhood are especially worried.

A.shop-keepers

B.shoppers

C.owners

D.shop-assistants

12. Customers won’t mind the.......outside.

A.weather

B.climate

C.cold

D.heat

13. It is very different from the .........shopping area.

A.older

B.being

C.present

D.now

14.The stores in the mall will offer a wide ..........of products and goods.

A.selection

B.choice

C.difference

D.possibility

15.And some of products are at cheaper............

A.prizes

B.costs

C.prices

D.charges

16. Bởi you want khổng lồ send this letter airmail or _________?

A. Mail

B. Surface mail

C. E-mail

D. Taste

17. The garden is the same __________ the one I saw last week.


A. Than

B. From

C. As

D.to

IV. Rearrange in correct order khổng lồ have a meaningful dialogue.

a.Do you want to send it by airmail or surface mail?

b.Hello! I want khổng lồ send this package khổng lồ Hanoi.

c.Sure. Surface mail is cheaper. Let me check its weight first.

d.OK.It’s two kilograms. That will be 10,000 dong by airmail or 5,000 dong by surface mail.

e. Hi!

f.Well. I’ll send it airmail

g.All right. Here’s your receipt.

h.Here you are.

i.Is it more expensive sending it airmail?

V. Match two halves of the following sentences together correctly.

1. Those snickers (vết cứa) are nota. As tall as Thu
2.The Y & Y aims areb. Different from other countries.
3. This dictionaries isc. As plenty and varied as our.
4.Lan is notd. Diffrent from a T-shirt.
5. Our soccer team playede.the same as BSA’S
6.The Vietnamese culture isf. As interesting as the film I saw last night.
7. Tam’s toys collection isg. The same as other schools’.
8.A shirt is quiteh. As well as their team.
9. Our school time-table is noti. As big as these ones.
10. This film is notj. Different from the one I borrowed from thelibrary

VI. Fill the spaces in the following sentences by using “for” or “since”:

1- They´ve been working _________ five or six hours.

2- Nobody has come to see us _________ we bought this small house.

3- She has been a doctor_________ 1998.

4- Nobody has seen her _________ then.

5- They have all been ill _________ the last week.

6- They hasn´t spoken khổng lồ us _________ we were at school.

Xem thêm: Tuổi Trẻ Đáng Giá Bao Nhiêu Audio, Audio Sách Nói Tuổi Trẻ Đáng Giá Bao Nhiêu


7- He bought the oto in 1999 & has driven it _________ then.

8- Peter went to the library. He has studied there _________ a long time.

9- It has been very foggy _________ early morning.

10- I´ve worked with you _________ nine years

VII. Put the verbs in brackets: Conditional sentence type I or type II. 

1. If Tracy had a di động phone, she (phone) ............................ All her friends.

2. I will be very angry with Nick if he (forget) ............................ My CD again.

3. If the boys win this match, their coach (invite) ............................ Them lớn a barbecue.

4. If you (not/ read) ............................ These articles, you will not know the facts about Africa.

5. You (get) ............................ Very wet if you walked in this rain.

6. The engine (not/ start) ............................ If Ben connected these two cables.

7. If he (have) ............................ Time, he will buy her some sweets.

8. Maria would play in the school orchestra if she (practice) ............................ The trumpet more often.

9. We (not/ fetch) ............................ Something to drink if Jim does not bring some sandwiches.

10. If he (carry) ............................ The rucksack, I would pull the suitcase.

VIII. Rewrite each sentence, beginning as shown.

1. I didn’t have an umbrella with me so I got wet.

I wouldn’t ______________________________

2. I’ll call the police if you don’t leave me alone.

Unless ______________________________

3. In the snowy weather we don’t go to lớn school.

If ______________________________

4. Without Jack’s help, I wouldn’t have been able lớn move this table.

If ______________________________

5. You drink too much coffee, that’s why you can’t sleep.

If you ______________________________

6. Make me some coffee, & I’ll give you some sweets.

If ______________________________

7. If you hadn’t told me about Sue’s hair, I wouldn’t have noticed her.

Unless ______________________________


8. If you see Peter, tell him he should be here at 8 00.

Should ______________________________

Đáp án

I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently.

1 - B; 2 - C; 3 - A; 4 - D; 5 - A

II. Arrange these words to lớn the suitable column:

Place: grocery store, drug store, haidresser’s, cultural house, shopping mall

Things khổng lồ buy: backpack, wrist watch, wallet, pocket watch, purse, rope, paper

III. Choose the best answer to fill in the blank.

1 - D; 2 - A; 3 - B; 4 - A; 5 - D; 6 - C; 7 - C; 8 - D; 9 - A;

10 - C; 11 - C; 12 - A; 13 - C; 14 - A; 15 - C; 16 - B; 17 - C

IV. Rearrange in correct order khổng lồ have a meaningful dialogue.

1 - e; 2 - b; 3 - a; 4 - i; 5 - c; 6 - h; 7 - d; 8 - f; 9 - g

V. Match two halves of the following sentences together correctly

1 - i; 2 - e; 3 - j; 4 - a; 5 - h; 6 - b; 7 - c; 8 - d; 9 - g; 10 - f

VI. Fill the spaces in the following sentences by using “for” or “since”:

1 - for; 2 - since; 3 - since; 4 - since; 5 - since;

6 - since; 7 - since; 8 - for; 9 - since; 10 - for

VII. Put the verbs in brackets: Conditional sentence type I or type II.

1 - would phone; 2 - forgets; 3 - will invite; 4 - don’t read; 5 - would get;

6 - would not start; 7 - has; 8 - practiced; 9 - won’t fetch; 10 - carried;

VIII. Rewrite each sentence, beginning as shown.

1. I wouldn’t have got wet if I had had an umbrella with me.

2. Unless you leave me alone, I’ll gọi the police.

3. If the weather is snowy, we don’t go to lớn school.

4. If Jack hadn’t helped me, I wouldn’t have been able to lớn move this table.

5. If you didn’t drink too much coffee, you could sleep.

6. If you make me some coffee, I’ll give you some sweets.

7. Unless you had told me about Sue’s hair, l wouldn’t have noticed her.

8. Should you see Peter, tell him he should be here at 8:00.

Trên đây là Đề ôn tập giờ đồng hồ Anh 8 mới Unit 7 gồm đáp án. Mời chúng ta đọc xem thêm nhiều tư liệu ôn tập giờ Anh 8 cả năm khác như: Để học giỏi Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học tập kì 1 lớp 8, Đề thi học tập kì 2 lớp 8, bài xích tập tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến, ... được update liên tục trên quartetpress.com.

Sau kì thi thân học kì 1, chúng ta lại bận rộn cho kì thi thời điểm cuối năm quan trọng. Mời chúng ta vào tham khảo và mua về các đề ôn thi học tập kì 1 xung quanh môn giờ Anh còn có môn Toán, Ngữ Văn, đồ lý, Hóa học...được quartetpress.com đọc từ các trường thcs và các thầy cô uy tín trên toàn nước rất bổ ích cho các bạn ôn luyện. Chúc chúng ta ôn thi thiệt tốt!


Bên cạnh việc địa chỉ với quartetpress.com qua fanpage facebook quartetpress.com, mời độc giả tham gia team học tập giờ Anh lớp 8 cũng như tiếng Anh lớp 6 - 7 - 9 tại group bên trên facebook: giờ đồng hồ Anh THCS.